Banner 980x90

Rīgas "Dinamo" pieveic KHL čempionus SKA

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas vienība Rīgas "Dinamo" otrdien, 29.septembrī, izbraukumā ar 4:1 (2:0, 1:1, 1:0) uzvarēja iepriekšējās sezonas čempioni Sanktpēterburgas SKA, tādejādi pārtraucot piecu zaudējumu sēriju.

Rīdzinieku labā divus vārtus šajā mačā guva Miks Indrašis, bet pa vienai reizei izcēlās komandas kapteinis Lauris Dārziņš un Gunārs Skvorovs. Tikmēr SKA labā ripu iemeta Maksims Čudinovs.

Pirmajā trešdaļā izpaudās liels SKA komandas pārsvars, kas metās uzbrukumā jau ar pirmajām minūtēm, kamēr rīdzinieki pretinieku vārtus tikpat kā neapdraudēja. Mača sestajā minūtē divu minūšu noraidījumu saņēma Stīvens Seigo, kas mājiniekiem no Sanktpēterburgas ļāva visu vairākuma laiku apdraudēt rīdzinieku vārtus, taču tos iekarot viņiem neizdevās, jo teicams vārtos bija vārtsargs Jūakims Ēriksons. Pāris minūtes vēlāk noraidījumu saņēma arī Gints Meija, taču atkal SKA vārtus neguva, lai gan tikpat kā visu laiku uzturējās "Dinamo" aizsardzības zonā.

Labākos momentus no spēles varat noskatīties TvPlay.lv sagatavotajā video.

Rīgas "Dinamo" galvenā treneria Kari Heikile komentāru par spēli lasiet šeit

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)