Banner 980x90

Rīgas "Dinamo" pārtrauks sadarbību ar Troteru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" gatavojas pārtraukt sadarbību ar kanādiešu uzbrucēju Broku Troteru, aģentūrai LETA norādīja vienības preses sekretārs Jānis Stepītis.
Kā izteicās Stepītis, līgums ar 28 gadus veco uzbrucēju vēl nav pārtraukts oficiāli, taču tas esot procesā, turklāt kanādietis šobrīd nav kopā ar komandu Valmierā notiekošajā pirmssezonas treniņnometnē.

Tikmēr krievu medijs "Sport Express" vēsta, ka "Dinamo" vienpusēji lauzuši līgumu ar Troteru, kurš Rīgas klubam pievienojās iepriekšējās sezonas gaitā, kopumā aizvadot 16 spēles, kuru laikā viņš guva vienus vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli.

Līgums Troteram bija arī uz nākamo sezonu, turklāt tā vērtība bija aptuveni 100 000 eiro.

Troters rīdzinieku komandas rindās iepriekš spēlēja arī 2010./2011.gada sezonā, kad pēc blāva sezonas sākuma tomēr spēja kļūt par vienu no komandas līderiem.
Savas karjeras laikā Troters aizvadījis divas spēles Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Monreālas "Canadiens" rindās.

Pirmo jaunās sezonas spēli "Dinamo" aizvadīs 25.augustā, tiekoties ar Kazaņas "Ak Bars", bet pirmo pirmssezonas pārbaudes spēli - 24.jūlijā, kad turpat 
Valmierā tiksies ar Toljati "Lada" komandu, kur treneru kolektīvā strādā bijušais rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols.

Kopumā "Dinamo" aizvadīs deviņas pirmssezonas pārbaudes spēles.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)