Banner 980x90

Rīgas "Dinamo" pagarina līgumu ar Miķeli Rēdlihu

Uzbrucējs Miķelis Rēdlihs arī nākamo sezonu spēlēs Rīgas "Dinamo" hokeja klubā. Ar viņu līgums pagarināts uz vēl vienu sezonu, piektdien, 10.jūlijā, paziņoja klubs.
Iepriekšējā Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) sezonā Rēdlihs aizvadīja 60 spēles, kuru laikā guva 11 vārtus un izdarīja 21 rezultatīvu piespēli, kas bija trešais labākais rādītājs komandā. Viņš bija vienīgais, kurš nospēlēja visas 60 spēles.

31 gadus vecais uzbrucējs rīdzinieku sastāvā ir spēlējis piecās no septiņām KHL sezonām, divas viņš aizvadīja Jaroslavļas "Lokomotiv" vienībā. "Dinamo" sastāvā KHL viņš kopā ir aizvadījis 309 spēles, kurās ir guvis 72 vārtus un atdevis 116 rezultatīvas piespēles, un šobrīd viņš ir visu KHL sezonu "Dinamo" rezultatīvākais spēlētājs. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)