Banner 980x90

Riga24.lv komanda Ghetto Basket posmā piekāpjas pirmā trīnieka komandai

Pilsētas informācijas portāla Riga24.lv basketbola komanda ceturtdien, 13.jūnijā, Grīziņkalnā notikušajā "Ghetto Basket" posmā ceturtdaļfinālā tomēr piekāpās vienai no komandām, kas šajā posmā ierindojās pirmajā trīniekā, pastāstīja Riga24.lv komandas pārstāvis Arvils Roze.

Viņš atzina, ka Riga24.lv komanda aizvadītajā posmā bijusi ļoti labā sastāvā un liktas cerības posmā uzvarēt, tomēr piedzīvojot zaudējumu ceturtdaļfinālā Riga24.lv ceturtdien notikušajā posmā ierindojās 5.-8.vietā.

Roze informēja, ka kopvērtējumā Riga24.lv pašlaik ierindojas 5.-7.vietā.

Uz nākamo "Ghetto Basket" posmu Rēzeknē Riga24.lv komanda visticamāk nedosies, savukārt jau pirmdien, 17.jūnijā, Riga24.lv komanda ar jauniem spēkiem metīsies cīņā "Ghetto Basket" posmā Ventspilī.

Pilsētas informācijas portālu tīkls Pilseta24.lv jau vēstīja, ka nākamais "Ghetto Basket" posms notiks sestdien, 15.jūnijā, Rēzeknē. Tāpat Pilseta24.lv jau vēstīja, ka pirmdien, 17.jūnijā, sportisti pulcēsies Ventspilī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)