Banner 980x90

Rīgā un Cēsīs notiks labdarības koncerts "Kopā varam palīdzēt"

Rīga, 11.maijs, LETA. 19.maijā Rīgā un 20.maijā Cēsīs notiks labdarības koncerts "Kopā varam palīdzēt", kurā uzstāsies Rīgas Doma zēnu koris un Hamburgas jauniešu koris "Gospel Train".

Kā aģentūru LETA informēja Biedrības "Latvijas Sarkanais Krusts" Starptautisko un Sabiedrisko attiecību programmas vadītājas asistente Solvita Bespalova, koncerts 19.maijā Rīgā notiks plkst.18 Latvijas Universitātes Lielajā aulā. Savukārt koncerts 20.maijā Vidzemes koncertzālē "Cēsis" paredzēts plkst.19.

Bespalova stāsta, ka ieeja koncertos būs bez maksas, un apmeklētājiem būs iespēja brīvprātīgi sniegt ziedojumus.

Ziedojumos savāktie līdzekļi tiks izmantoti Latvijas vientuļo senioru aprūpei visā Latvijas teritorijā, proporcionāli iegūto ziedojumu reģionālajam sadalījumam, skaidro Bespalova.

Koncerti tiek organizēti sadarbībā ar Latvijas Universitāti un Cēsu novada domi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)