Banner 980x90

Rēzeknes Zaļo pakalnu kora koncerttūre piestās Cēsīs

Sestdien, 10.janvārī, plkst.19.00, CATA Kultūras namā uzstāsies Normunds Zušs un Rēzeknes Zaļo pakalnu koris - TV3 "Koru Kari 3" uzvarētāji un Pasaules Koru olimpiādes Zelta medaļas ieguvēji Jaunā albuma prezentācijas koncerttūrē "Kalniem Pāri".

Kā pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja pasākuma organizatori, koris izveidojās 2013.gada februārī, laikā kad notika atlase TV3 šovam "Koru kari 3".

Grupas "Galaktika" solista, dziesmu autora un diriģenta Normunda Zuša vadībā koris uzsāka muzikālu sacensību, lai virzītos pretī labdarības mērķim - iegūt un ziedot 10 000 latu Rēzeknes slimnīcas dzemdību nodaļai. Tika ieguldīts spēks, laiks un enerģija, un šova skatītāji to novērtēja - pēc 9 nedēļu ilgām dziesmu kaujām, Rēzeknes Zaļo pakalnu koris kļuva par "Koru kari 3" uzvarētājiem. Tika iegūta ne tikai naudas balva labdarības mērķim, bet arī iespēja piedalīties "Pasaules koru olimpiādē", kurā tika gūti ļoti labi rezultāti - izcīnīta zelta medaļa.

Koncerttūrē "Kalniem pāri" tiks izpildīti Raimonda Paula, Zigmāra Liepiņa, Mārtiņa Brauna, Jāņa Logina, Jāņa Aišpura, Normunda Zuša skaņdarbi, kā arī tautasdziesmu apdares, u.c. Koncerttūrē piedalīsies grupa "Galaktika" un būs arī koncerta viesi no dziedošajām ģimenēm - Puncuļu ģimene un māsas Pavlovskas

Biļetes cena: 5 - 8 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)