Banner 980x90

Reģionālais tirdzniecības centrs "Valleta" nodrošinās zemākas cenas nekā tirdzniecības centri Rīgā

No 25. janvāra lielākais reģionālais Tirdzniecības centrs (TC) "Valleta", Valmierā, ievieš jaunu ilgtermiņa stratēģiju, kas nodrošinās zemākas cenas nekā Rīgas tirdzniecības centros. Šādu cenu politiku realizēs veikalu ķēdes, kuras ir pārstāvētas gan Valmieras, gan Rīgas tirdzniecības centros.
TC "Valleta", kas pozicionē sevi kā lielāko tirdzniecības vietu Vidzemē preču iegādei vienuviet, ir vienojies ar populārākajām un lielākajām veikalu ķēdēm par cenu samazinājumu, salīdzinot ar to pašu veikalu ķēžu piedāvājumu Rīgā. Šāds risinājums rasts, ņemot vērā tirgus tendenci, ka pircēji arvien vairāk vērtē preču cenu atšķirības dažādos veikalos un rūpīgāk meklē izdevīgākos pirkumus.

TC "Valleta" direktore Dace Sideļska komentē, ka šādā veidā TC "Valleta" vidzemniekiem sniedz iespēju ietaupīt resursus. "Pirmkārt, tas ir finansiālais ieguvums, jo Valletā turpmāk būs zemākas cenas. Turklāt mūsu tirdzniecības centrs no Vidzemes pilsētām atrodas tuvāk, nekā Rīgas tirdzniecības centri, kas tādējādi samazina transporta izmaksas, dodoties iepirkšanās braucienos. Otrkārt, tas ir arī mazāks laika patēriņš – gan pavadot īsāku laiku ceļā, gan dodot iespēju vienuviet iegādāties visas nepieciešamās preces un netērējot laika resursus izdevīgāko piedāvājumu meklējumos pa vairākiem veikaliem," pamato D.Sideļska.
{baneris}
Veikalu ķēdes nodrošinās cenu samazinājumu no 5-55% salīdzinājumā ar to pašu veikalu cenām Rīgā. Piemēram, veikali Monton, Mosaic u.c. piedāvās nemainīgi zemāku cenu pilnīgi visai veikala precei, savukārt citas veikalu ķēdes, kā, piemēram, Lindex, Euroskor, Jānis Roze u.c. zemāko cenu piedāvājumus nodrošinās mainīgām preču grupām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)