Banner 980x90

Raunas novadu turpmāk vadīs Evija Zurģe

Raunas novada domes jaunā sasaukuma pirmajā sēdē pirmdien par novada domes priekšsēdētāju ievēlēta līdzšinējā izpilddirektore Evija Zurģe, pilsētas informācijas portālam Cesis24.lv pavēstīja novada domes sekretāre Liene Plūme.

"Par novada domes priekšsēdētāju ir kļuvusi Evija Zurģe. Sēdi apmeklēja astoņi deputāti un par Zurģi pašvaldības vadītājas amatā pieci deputāti balsoja "par", bet trīs "pret"," informē pašvaldības pārstāve.

Uz domes priekšsēdētāja amatu kandidēja arī pārstāvis no saraksta "Laiks pārmaiņām" - Uldis Kalniņš.

Par jaunās novada domes priekšsēdētājas vietnieku ievēlēts līdzšinējais novada vadītājs Andris Neimanis. Par viņu priekšsēdētājas vietnieka amatā pieci deputāti balsoja "par", savukārt trīs "pret". Arī uz šo amatu kā otrs kandidāts tika virzīts Kalniņš no otra novadā pārstāvētā saraksta - "Laiks pārmaiņām".

Kā Cesis24.lv informēja Raunas vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Ruta Slaidiņa, Zurģe uzrakstījusi iesniegumu par izpilddirektores amata pienākumu pildīšanas pārtraukšanu. Izpilddirektore turpmāk būs Linda Zūdiņa. Viņa saņēmusi vienbalsīgu atbalstu no deputātu puses - astoņas balsis "par".

Cesis24.lv jau vēstīja, ka Raunas novadā pašvaldību vēlēšanās ar 56,67% vēlētāju atbalstu uzvarējusi partija "Rauna". Par "Raunu" savu balsi atdevuši 743 vēlētāji, kas šim politiskajam spēkam nodrošina piecas no deviņām vietām Raunas novada pašvaldības domē.

Tāpat Cesis24.lv jau vēstīja, ka Raunas novadā pašvaldību vēlēšanās piedalījās 1311 iedzīvotāji, kas ir 42,7% no kopējā balsstiesīgo skaita.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)