Banner 980x90

Raunas novadā reģistrētais galdniecības uzņēmums "Pavasars" plāno uzlabot uzņēmuma tēlu

Foto: Ieva Lūka/ LETA
Foto: Ieva Lūka/ LETA
Raunas novadā reģistrētais uzņēmums SIA "Pavasars" šogad plāno īpašu uzmanību pievērst sabiedriskā tēla pilnveidošanai un popularizēšanai, liecina informācija uzņēmuma vadības ziņojumā par 2015.gadu.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, uzņēmuma pamatdarbība ir koka un koka-alumīnija logu, koka durvju, kāpņu un koka karkasa māju ražošana, uzstādīšana un tirdzniecība.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, uzņēmums pērn palielinājis apgrozījumu par 58%, sasniedzot 1 374 361 eiro. Ja 2014.gadā SIA "Pavasars" strādāja ar 40 228 eiro lielu peļņu, aizvadīto gadu tā noslēdza ar 7588 eiro lieliem zaudējumiem, kurus, kā minēts uzņēmuma valdes ziņojumā, plānots segt no iepriekšējo gadu nesadalītās peļņas. SIA "Pavasars" 2015.gadā nodarbināja 19 cilvēkus, kas ir par trīs vairāk nekā gadu iepriekš.

Uzņēmums reģistrēts 1992.gadā, un tā īpašnieks ir Inguss Pavasars.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)