Banner 980x90

Raunas novadā projektu konkurss "Sabiedrība ar dvēseli 2015"

Raunas novada dome izsludina projektu konkursu "Sabiedrība ar dvēseli 2015", kura ietvaros plānots piešķirt līdzfinansējumu projektu īstenošanai 2100 eiro apmērā, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Raunas novada pašvaldībā.

Konkursa mērķis ir uzlabot dzīves vides kvalitāti Raunas novadā, balstoties uz iedzīvotāju iniciatīvu.

Projektā var piedalīties biedrības un nodibinājumi, dārzkopības kooperatīvās sabiedrības, dzīvokļu īpašnieku kooperatīvās sabiedrības un nereģistrētas iedzīvotāju grupas, kas vēlas uzlabot dzīves kvalitāti savā apkaimē.

Projekta ietvaros Raunas novadā būs iespējams īstenot, piemēram, šādas aktivitātes: bērnu rotaļu laukumu ierīkošana, daudzdzīvokļu ēkas apzaļumošana vai apkārtnes labiekārtošana, dabas taku, atpūtas vai sporta laukumu izveide u.tml.

Projektu pieteikumi konkursam iesniedzami no 15.maija līdz 30.jūnijam.

Apstiprinātie projekti īstenojami no 1.jūlija un pabeidzami ne vēlāk kā 30.septembrī.

Konkursa ietvaros tiks piešķirti finanšu līdzekļi tādu projektu īstenošanai, kas rada uzlabojumus Raunas novadā infrastruktūras un sociālajā jomā, būs publiski pieejami un tiks īstenoti pašu iedzīvotāju spēkiem.

Ar konkursa nolikumu var iepazīties Raunas novada mājaslapā "www.rauna.lv", vai arī drukatā veidā to iespējams saņemt Raunas novada domē.

Konkursa koordinators un kontaktpersona jautājumiem un saziņai: Aleksandrs Katiševs, tālr. 64119903, mob. 26197145, e-pasts katishevs@inbox.lv.

Interesentiem lūgums savlaicīgi pieteikties, lai varma vienoties par kopīgu tikšanos reizi, kurā izrunāsim ar projektu saistītās aktivitātes un neskaidros jautājumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)