Banner 980x90

Raunas novada deputāti lems par komiteju un komisiju izveidi

Raunas novada pašvaldības jaunievēlētie deputāti trešdien, 26.jūnijā, lems par novada pašvaldības komiteju un komisiju izveidi, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Raunas novada pašvaldībā.

Deputāti lems par pastāvīgajām Raunas novada domes komitejām un komisijām:
* par Raunas novada domes Finanšu komiteju,
* par Raunas novada domes Izglītības un kultūras komiteju.
* par Raunas novada domes Sociālo un saimniecisko jautājumu komiteju.
* par Raunas novada domes administratīvo komisiju.
* par Raunas novada domes iepirkumu komisiju.
* par Raunas novada domes ārkārtas situācijas komisiju.
* par Raunas novada domes privatizācijas komisiju.

Domes sēdē iekļauti arī citi jautājumi, tostarp deputāti uzklausīs Raunas novada domes priekšsēdētājas vietnieka Andra Neimaņa ziņojumu par paveikto darbu un spriedīs par ēdināšanu Raunas novada izglītības iestādēs.

Cesis24.lv jau vēstīja, ka pirmdien, 17.jūnijā, Raunas novada domes jaunā sasaukuma pirmajā sēdē par novada domes priekšsēdētāju ievēlēta līdzšinējā izpilddirektore Evija Zurģe.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)