Banner 980x90

Raunā un Vecpiebalgā jauno novadu vadību vēlēs pirmdien

Raunas un Vecpiebalgas novados jaunievēlēto domes sasaukumu pirmās sēdes notiks pirmdien, 17.jūnijā, līdz ar to būs zināmi arī turpmākie novadu vadītāji, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja aptaujājot novadu vēlēšanu komisijas.

Kā Cesis24.lv informēja Raunas vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Ruta Slaidiņa, pirmā jaunā sasaukuma domes sēde notiks pirmdien plkst.15.00.

Slaidiņa norāda, ka pirmajā sēdē plānots lemt par novada domes priekšsēdētāja un viņa vietnieka ievēlēšanu.

Arī Vecpiebalgas novadā pirmās sēdes datums noteikts pirmdiena, 17.jūnijs. Kā norādīja Vecpiebalgas novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Andris Balodis, sēdes sākums plānots plkst.13.00.

Viņš skaidro, ka vēlēšanu komisijas kompetencē ir jautājums par novada domes priekšsēdētāja ievēlēšanas procesu, par pārējo sēdes procesu lems ievēlētais priekšsēdētājs.

Cesis24.lv jau vēstīja, ka Vecpiebalgas novadā pašvaldību vēlēšanās pārliecinoši - ar 60,08% jeb 1097 vēlētāju atbalstu uzvarējusi partija "Novada attīstībai".

Tāpat Cesis24.lv jau vēstīja, ka Raunas novadā pašvaldību vēlēšanās ar 56,67% vēlētāju atbalstu uzvarējusi partija "Rauna".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)