Banner 980x90

Radošā diena vizuālajā un lietišķajā mākslā

11.februārī Cēsu Bērnu un jauniešu centrā pulcējās 9 skolu (Inešu pamatskola, Raiskuma sanatorijas internātskola, Cēsu pilsētas pamatskola, Raiskuma pamatskola, Līvu pamatskola, Skujenes pamatskola, Straupes pamatskola, Stalbes vidusskola, Drustu pamatskola) komandas radošajā dienā vizuālajā un lietišķajā mākslā.
Šī pasākuma mērķis bija rosināt dalībniekos radošo domāšanu, īstenot savas ieceres un idejas vizuālās un lietišķās mākslas darbos.

Tikai darot kaut ko mēs varam labāk iepazīt sevi un pārbaudīt uz ko mēs patiesībā esam spējīgi. Dažkārt tieši grūti laiki piespiež cilvēkus kļūt radošākiem un radīt ko pašiem ar savām rokām , nevis nopirk gatavu veikalā. Radošās dienas dalībniekiem tika dots uzdevums - veidot dāvanu no sirds, kādam cilvēkam, izdomāt dāvanas nosaukumu un uzrakstīt vēstījumu, ko ar šo dāvanu gribētu pateikt dāvanas saņēmējam. Katra komanda saņēma kārbiņu, ko varēja izmantot, pārveidot vai kā citādi pielietot. Arī skolotāji darbojās radošajā darbnīcā pie šūšanas skolotājas Mudītes Blūmas un darināja savdabīgu dāvanu sainīti.
{baneris}
Pēc kopīgi veiktā uzdevuma, dalībnieki iepazina vēl dažas, Cēsu Bērnu un jauniešu centrā, piedāvātās iespējas: zīmēšana- gleznošana (sk. Daiga Jirgensone, Ingūns Briede), keramika (sk. Dace Linde un Līva Boze), dekupāža (sk. Antra bāliņa - Diega). Pasākuma nobeigumā tika kopīgi apskatīti komandu veidotie darbiņi un katra personīgi veidotie. Visas komandas saņēma pateicības un piemiņas balvas, kā arī novēlējumu - pulcēties vēl kādreiz kopā un atkal radīt ko jaunu.

Foto no pasākuma šeit

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)