Banner 980x90

Radio Valmiera "Akustiskajā Ceturtdienā" viesosies grupa "Triānas Parks"

Šīs nedēļas ceturtdienā, 8.novembrī Radio Valmiera ēterā satiksim grupu Triānas Parks, ar kuru lielākā daļa klausītāju jau pazīstami. Vairākas reizes ar labiem panākumiem piedalījušies Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajā atlasē, spēlējuši vai ikvienā vasaras festivālā un ir daudzu lielisku singlu autori. Triānas Parks spēlējuši uz neskaitāmām skatuvēm ne tikai Latvijā, bet arī citur pasaulē, un ticam, ka viņu pūrā ir vairāki aizraujoši stāsti, ar kuriem Akustiskajā Ceturtdienā iepazīsimies jau šonedēļ 11.oktobrī. Raidījuma sākums plkst.20.00.

Lai arī uz alternatīvās mūzikas skatuvēm viņi biju redami arī pirms tam, plašākai publikai grupa Triānas Parks kļuva pazīstama gadu pēc tās izveidošanas, kad 2008.gadā viņi Eirovīzijas dziesmu konkursā Latvijas atlasē ar dziesmu Bye Bye ieguva ceturto vietu. Kopš tā laika viņi šajā konkursā piedalījušies četras reizes un lai arī pagaidām nav tikuši uz tā saucamo lielo eirovīziju, saviem faniem apsolījuši, ka turpinās mēģināt un gan jau kādreiz iegūs tiesības aizstāvēt Latvijas vārdu starptautiskajā koncertā. Vēl no Eirovīzijas skatuves pazīstam tādas Triānas Parka dziesmas kā Call Me Any Time You Need A Problem (2009.gads), Lullaby For My Dreammate (2010), Upside Down (2011). Pēdējā no tām ilgus laikus arī bija pirmajā vietā Radio Valmiera Top 20.

2010.gada jūnijā nāk klajā grupas debijas albums EnterTainment Triana Park, kas izcēlās ar savu neordināro noformējumu. Šķiet, ka viņi ir pagaidām vienīgā grupa, kuras albuma CD kopijai nāca līdzi arī galda spēle un visi vajadzīgie piederumi tai. Pats albums izpelnījās labas atsauksmes no mūzikas kritiķu un pazinēju puses. Singls Karuselis atradās arī vairāku Latvijas radio staciju topos un Triānas Parka fani noteikti ir redzējuši krāšņās video versijas citām viņu dziesmām. Šobrīd aktuālākais singls I Like, kas tiks iekļauts gaidāmajā grupas otrajā albumā.

Triānas Parka muzikālais stils grūti raksturojams – eklektisks roks ar dažādām dekorācijam un stilu variācijām! Ja, piemēram, 2008.gadā viņi spēlēja vairāk vai mazāk smagāku rokmūziku, tad jaunāko singlu drīzāk raksturo deju mūzikas ritma zīmējumi un elektroniskie skaņu efekti. Grupas sastāvā ir vairāki pieredzējuši mūziķi, kas savu rūdījumu jau ieguvuši citos mūzikas projektos. Katrs no viņiem lieliski papildina Triānas Parka kopējo skanējumu, radot unikālu skaņu buķeti, kuru jau šonedēļ varēsim nobaudīt Radio Valmiera raidījumā Akustiskā Ceturtdiena. Kā grupa raksta "labāk vienreiz dzirdēt nekā desmit reizes stāstīt," tā ka tiekamies jau šo ceturtdien plkst.20.00.

Radio Valmiera FM 106,8 Rīgā; FM 103,9 Madonā; FM 98,1 Valmierā; FM 96,4 Straupē; FM 93,5 Limbažos; FM 90,2 Alūksnē un FM 88,8 Salacgrīvā. Kā arī tiešraide internetā: www.radiovalmiera.lv  

Vairāk par grupu:
http://trianasparks.lv   


Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)