Banner 980x90

Radio Valmiera Akustiskajā Ceturtdienā viesosies grupa Carnival Youth

Indie mūzikas vilnim pamazām apskalojot Latvijas krastus arvien biežāk sastopam šīs mūzikas pārstāvjus uz vietējām skatuvēm un pašmāju ētera viļņos. Tuvāko divu nedēļu laikā Radio Valmiera ēterā paviesosies veselas divas šīs mūzikas grupas pēc kārtas! Šonedēļ (7.februārī) sāksim ar latviešiem, gupu Carnival Youth, savukārt nākamnedēļ (14.februāris) pie mums brāļi lietuvieši – Deeper Upper. Sākums, kā parasti – plkst.20.00!

Par Carnival Youth radošās darbības sākumu oficiāli tiek minēts 2011.gada septembris, kad Emīls un Edgars Kauperi kopā ar klasesbiedru Robertu nolēma mēģināt paspēlēt par prieku sev un citiem.

Deviņus mēnešus iznēsājuši pirmās dziesmas, Carnival Youth spēlē pirmo koncertu un tiek arī pie ceturtā grupas dalībnieka - basģitārista Alekša, kurš piedeva grupai kārtīgu pamatu, kā arī vēlāk sniedza daudz interesantas idejas, kuras īsteno pie ģitāras. Šobrīd grupa strādā pie dziesmām debijas albumam.

Grupa lielākoties spēlē indie un neofolk mūziku. Abi mūzikas stili ir diezgan eksperimentāli, nenovelkot striktas robežas starp to, kas drīkst un nedrīkst tikt izmantots dziesmu radīšanas procesā.

Carnival Youth
visnotaļ veiksmīgi apvieno tautas mūzikai raksturīgo askētiskumu ar mūsdienu ritmiem un trāpīgiem pūšamo, sitamo un taustiņinstrumentu uzsvariem. Pievienojam vēl nedaudz specefektu un trāpīgu liriku, un lūdzu - Carnival Youth mūzikas formula ir rokā!

Kā tas izklausīsies Akustiskajā Ceturtdienā, dzirdēsim Radio Valmiera ēterā jau šonedēļ 7.februārī. Sākums plkst.20.00! Turklāt jāpiebilst, ka grupai šīs nedēļas beigās gaidāms arī kāds koncerts Valmieras pusē. Piektdien, 8.februārī Carnival Youth kāps uz muzikālā bāra Chill Inn skatuves kopā ar jau minēto grupu no Lietuvas - Deeper Upper.

Vairāk par grupu:
http://draugiem.lv/carnivalyouth    

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)