Banner 980x90

"Via Hanseatica" piedāvā septiņas idejas atpūtai skolēnu brīvdienās

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Sagaidot skolēnu brīvdienas, tūrisma maršruts "Via Hanseatica" piedāvā septiņas idejas, kurp doties nelielā ģimenes izbraukumā, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informē Vidzemes plānošanas reģiona sabiedrisko attiecību speciāliste Anita Āboliņa.

"Lai arī aktīvā tūrisma sezona noslēgusies, tomēr arī rudenī vajag turpināt iepazīt interesantas vietas. Tajās bieži izdodas satikt entuziastiskus un savu darbu mīlošus cilvēkus, ar kuriem raisās interesantas sarunas," norāda Āboliņa. 

"Via Hanseatica" aicina atpūsties svaigā gaisā, izzināt mums apkārt esošo pasauli un brīvo laiku pavadīt ar sev mīļajiem cilvēkiem.

Piedāvājumā iekļauta pastaiga Sedas purvā, "Rakši ZOO" apmeklējums, brīnumu izzināšana "Z(in)oo", pastaiga Ieriķu dabas takās, "Vildēni Zoo" apmeklējums, viesošanās Mucu muzejā, kā arī Vējiņu pazemes ezeru izzināšana, vairāk informācijas šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)