Banner 980x90

"Valmiera/ORDO" basketbolisti LBL mačā uzvar "Barons/LDz"

Anita Stabiņa/ Pilseta24.lv
Anita Stabiņa/ Pilseta24.lv
Sestdien, 2.aprīlī, "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas turnīrā "Valmiera/ORDO" Vidzemes Olimpiskajā centrā uzņēma "Barons/LDz" basketbolistus, aizvadot pēdējo savstarpējo spēli šajā sezonā. Ar rezultātu 79:68 "Valmiera/ORDO" guva uzvaru spēlē pret "Barons/LDz" komandu.

Regulārajā sezonā "Valmiera/ORDO" komandai atlikušas piecas spēles. Nākamās divas laukumā jāaizvada ar komandām, kuras šosezon izslēgšanas turnīrā nespēlēs - "Ogre/Kumho Tyre" un "Latvijas Universitāte", bet aprīļa otrās puses trīs spēles būs kā prologs play-off mačiem. "Valmiera/ORDO" regulāro sezonu noslēgs ar trīs mačiem pret turnīra Top-4 komandām - viesos "Liepāja/Triobet", mājās ar "VEF Rīga" un BK "Ventspils". Lai saglabātu pozīciju turnīra tabulā, valmieriešiem jāturpina uzvaru sērija arī pret "Barons/LDz".

"Valmiera/ORDO" spēcīgākais ierocis ir sabalansētais komandas sastāvs, kurā jebkurš no spēlētājiem var dot pienesumu uzvaru kaldināšanā. Valmieriešu rindās seši spēlētāji vidēji gūst vairāk par desmit punktiem: Aigars Šķēle (11,8), Lauris Blaus (11,4), Mārtiņš Laksa (11,2), Jānis Kaufmanis (10,6), Kvameins Mičels (10,3) un Artūrs Bērziņš (10,1). Savukārt pēdējo mēnešu komandas līderis Armands Šķēle vidēji sezonā guvis 8,9 punktus. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)