Banner 980x90

"Sporta birzītes" labiekārtošanai saņemts atbalsts

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Priekuļu novada pašvaldība ir saņēmusi apstiprinājumu projektam "Teritorijas labiekārtošana "Sporta birzītē" Priekuļos, pieejamības, kvalitātes un sasniedzamības uzlabošanai" kas iesniegts pamatojoties uz "Cēsu rajona lauku partnerība" izsludināto atklāto konkursu projektu iesniegumu iesniegšanu Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākuma "Darbības īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju" ietvaros.

Kā pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Priekuļo novada pašvaldībā, projekta īstenošanas gadījumā būs iespēja saņemt publisko finansējumu 22 500 eiro apmērā. Darbi jāpaveic līdz nākamā gada oktobra beigām.

Projekta ietvaros plānots uzstādīt soliņus (16 gab), atkritumu urnas (13 gab.), izbūvēt koka nožogojumu 240 m garumā, nožogojot bērnu rotaļu laukumu no ielām. Soliņiem un nožogojumam ir izstrādāts interesants individuāls dizains – inovatīvs risinājums, kas būs pielietots un apskatāms tikai mūsu sporta un atpūtas laukumā. 

Ārpus projekta ietvariem šobrīd tiek izstrādāts arī būvprojekts "Sporta birzītes" tālākai apbūvei un labiekārtošanai, kurā būs plānots izbūvēt apgaismojumu, stāvlaukumu, ieklāt segumus bērnu rotaļu laukumam un trenažieru zonai, izveidot taciņas un veikt citus labiekārtošanas darbus. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)