Banner 980x90

"Ģimenes zobārstniecība" Cēsīs aicina uz zobu veselības dienu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Otrdien, 28.jūnijā "Ģimenes zobārstniecība", aicina ikvienu interesentu uz Zobu veselības dienu Cēsīs, Valmieras ielā 9, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē pasākuma organizatori.

Zobu veselības dienas ietvaros ikvienam būs iespēja saņemt zobārsta, zobu higiēnista un zobu protēzista konsultāciju vesela un skaista smaida iegūšanai, kā arī piedalīties dažādās aktivitātēs un konkursos, izmantojot iespēju saņemt zobārstniecības pakalpojumus ar īpašām atlaidēm.

SIA "Ģimenes zobārstniecība" valdes priekšsēdētāja Terēze Bērzupe norāda: "Attīstot un pilnveidojot "Ģimenes zobārstniecības" tīklu, mēs vēlamies izveidot ikvienam ģimenes loceklim draudzīgu zobārstniecību tuvāk mājām, tuvāk dzīvesvietai. Tāpēc esam ieviesuši zobu veselības dienas, kuru laikā piedāvāsim zobu higiēnista konsultācijas un īpašās atlaides zobu higiēnas pakalpojumiem, kā arī interaktīvas aktivitātes, lai ikviens interesents varētu iepazīties ar iespējām skaista un veselīga smaida iegūšanai. Jau rīt, 28.jūnijā, aicinām Cēsu pilsētas un novada iedzīvotājus uz Zobu veselības dienu "Ģimenes zobārstniecībā" Cēsīs, kur esam ikvienam sarūpējuši īpašus pārsteigumus un plašu piedāvājumu!"

28.jūnijā "Ģimenes zobārstniecība" – Valmieras ielā 9, Cēsīs, no plkst.13.00 līdz plkst.16.00 norisināsies Zobu veselības diena. Tās ietvaros būs iespēja saņemt speciālista zobārsta, protēzista un zobu higiēnista konsultāciju un īpašas atlaides mutes kopšanas līdzekļiem līdz 20%, kā arī piedalīties loterijā un iegūt dāvanu karti zobu higiēnai, iepriekš piesakoties zobu higiēnai ar sodas strūklu - 30% atlaide. Zobu veselības dienā īpašas akcijas cenas – zobu platīšu remonts 15 eiro, kā arī iespēja veikt zobu platītes attīrīšanu ar ultraskaņas tīrītāju; zobu rotām – tikai 7eiro. Bērniem zīmēšanas konkurss par zobu veselību.

"Ģimenes zobārstniecība" nodrošina arī valsts apmaksātos zobārstniecības pakalpojumus bērniem līdz 18 gadu vecumam –zobu higiēnista pakalpojumus, ko valsts apmaksā 1 reizi gadā, bet 7, 11 un 12 gadus vecumā – 2 reizes gadā.

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)