Banner 980x90

"Fonoklubs" ar bezmaksas koncertiem svinēs astoto dzimšanas dienu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Divu dienu garumā, piektdien, 21.oktobrī un sestdie, 22.oktobrī, Cēsu "Fonoklubs" tradicionāli svinīgā gaisotnē atzīmēs savu astoto dzimšanas dienu, piedāvājot bezmaksas koncertus. Galveno viesu lomās šogad ir grupas "Triānas parks" un "Linga".

Kā pilsēts informācijas portālu Cesis24.lv informē "Fonokluba" pārstāvis Jānis Sildniks, piektdienas vakara programma ir veidota "Fonokluba" vērienīgākā vasaras pasākuma "Fono Cēsis" atskaņās, kluba apmeklētājiem piedāvājot bezmaksas koncertu ar grupu "Linga" un dejām no dīdžeja Arta Dvarionas, kurš arī vasaras festivālā noslēdza pirmo dienu uz galvenās skatuves.

Savukārt sestdien uz skatuves kāps apvienība "Triānas parks", kas "Fonoklubā" pēdējo reizi viesojās Latvijas koncertturnejas "Fuck The World Tour"  ietvaros 2015.gada pavasarī. Par ballīti pēc uzstāšanās gādās "Fono" dīdžeju komanda vismaz sešu cilvēku sastāvā.

"Dzimšanas diena mums ir arī laiks, kad atskatāmies uz pagājušajā sezonā paveikto, jo aiz muguras ir atstāts saspringtais vasaras grafiks," pastāstīja programmas direktors Marts Sildniks.

"Neapšaubāmi par gada skaļāko pasākumu mums kļuva bezmaksas festivāls "Fono Cēsis", kas atveda iespaidīgu apmeklētāju pūli un virkni ļoti kvalitatīvu mākslinieku ar britu folkroka zvaigzni Frenku Tērneru priekšgalā. Taču, manuprāt, aizvadītā gada lielākais pārsteigums tomēr bija Igaunijas supergrupas "Ewert and the Two Dragons" viesošanās teju vai privātā koncertā "Fonokluba" nelielajās telpās, pierādot, ka lieliem māksliniekiem ne vienmēr vajag lielas skatuves, lai sarīkotu iespaidīgu uzstāšanos," komentē Marts.

"Fonoklubs" aicina apmeklētājus uz dzimšanas dienas svinībām ierasties svētku drānās, dāmām dodot priekšroku vakarkleitām, savukārt kungiem – uzvalkiem.

Svinības 21.un 22. oktobrī sāksies plkst.22.00, savukārt ieeja klubā būs bez maksas. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)