Banner 980x90

"Ewert and The Two Dragons" sniegs ekskluzīvu koncertu "Fonoklubā"

Cēsu "Fonoklubā" piektdien, 11.martā uzstāsies arī Latvijā labi zināmā Igaunijas grupa "Ewert and The Two Dragons", gatavojoties apvienības pastāvēšanās vēsturē lielākajam izaicinājumam – šovam Tallinas "Saku" arēnā, kas norisināsies 22.martā.

Ja grupu ir pierasts redzēt izpārdotās koncertzālēs un festivālos, tad 11.martā "Ewert and The Two Dragons" sniegs īpašu izņēmumu, uzstājoties ļoti personīgā atmosfērā. Ņemot vērā "Fonokluba" ietilpības ierobežojumus, organizatoru pārstāvis Marts Sildniks sola, ka biļetes būs pieejamas iepriekšpārdošanā, par to sīkāka informācija tikšot sniegta tuvāko dienu laikā.

"Mēs jau labu laiciņu gatavojamies arēnas koncertam, taču pirms kāpjam uz lielās skatuves, vēlamies sniegt uzstāšanos mazākai auditorijai intīmākā gaisotnē. Tā būs īpaša nakts un pilnīgi noteikti nedaudz citādāka kā ierasts. Kas zina - varbūt mēs pat atskaņosim kādu jaunu dziesmu," sola grupas dalībnieki.

2015.gads grupai "Ewert and The Two Dragons" ir bijis produktīvs un ļoti veiksmīgs. Gada sākumā ierakstu kompānijas "Warner" paspārnē tika laists klajā viņu trešais solo albums "Circles", mūziķi devās koncertēt ASV un Eiropā, kā arī ar panākumiem uzstājās mājās Igaunijā un kaimiņvalstīs.

Tagad "Ewert and The Two Dragons" ir nolēmuši spert soli tālāk un 22.martā pirmo reizi uzstāties ar savu solo koncertu Tallinas arēnā, taču pirms tam piestās uz savu pirmo koncertu Cēsīs. 2007.gadā dibinātais mūzikas klubs "Fonoklubs" atrodas Cēsīs, kur regulāri piedāvā gan dzīvās mūzikas koncertus, gan citus kultūras pasākumus. Starp "Fono" organizatoru rīkotajiem notikumiem ierindojas bijušais mūzikas un sporta festivāls "Fonofest", brīvdabas divu dienu pasākums "Fono Cēsis", kā arī citi. "Fono" organizatori sola, ka jau tuvākajā nākotnē kluba programmā ir sagaidāmi interesanti papildinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)