Banner 980x90

"Cēsu Vēstis" 2017.gadā veidos zemnieku saimniecība "Pidēni"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Pašvaldības informatīvo izdevumu "Cēsu Vēstis" 2017.gadā sagatavošanu, maketēšanu un korektūru veiks uzņēmums, kas reģistrēts kā zemnieku saimniecība, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Noslēdzies Cēsu novada pašvaldības publiskais iepirkums par izdevuma "Cēsu Vēstis" sagatavošana, maketēšana un korektūra 2017. gadā. Tajā uzvarējusi zemnieku saimniecība "Pidēni", noslēdzot līgumu par 5820 eiro.

ZS "Pidēni" īpašnieks Andris Vanadziņš aģentūrai LETA pastāstīja, ka izdevuma "Cēsu Vēstis" sagatavošanu iespiešanai veic jau piekto gadu, jo pēc izglītības Vanadziņš esot žurnālists.

Kā liecina internetā pieejamā informācija, Vanadziņš bijis izdevuma "Liesma" galvenā redaktora vietnieks. Rakstījis scenārijus dokumentālajām filmām - "Zem ozola kuplajiem zariem", "Pāri upei, aizvējā", "Sāļā dzīve", "Nāc lejā, bālais mēnes!". Savulaik bijis Cēsu domes sabiedrisko attiecību speciālists, kļūstot populārs ar humoristiskajām atskaitēm par pašvaldības policijas darbu.

ZS "Pidēni" dibināta 1992.gadā. Uzņēmums kā savu darbības veidu norādījis ne tikai lopkopību un augkopību, bet arī tūrisma aģentūru un aģentu darbību un darbību, kas saistīta ar tūristu apkalpošanu, liecina portāla "Firmas.lv" sniegtie dati.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)