Banner 980x90

Pusgadā populārākais alkoholiskais dzēriens - "Cēsu Džons"; alus - "Cēsu premium"

Foto: Facebook.com/ Cēsu Alus
Foto: Facebook.com/ Cēsu Alus
Šī gada pirmā pusgada populārākais alkoholiskais dzēriens Latvijā, tāpat kā pērn, bijis alkoholiskais kokteilis "Cēsu Džons", populārākais alus - "Cēsu Premium" (ražotājs - AS "Cēsu alus"), liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) apkopotie akcīzes preču aprites rādītāji par 2016.gada pirmo pusgadu.

Savukārt šī gada pirmā ceturkšņa populārākais alus bija "Miezītis" ("Cēsu alus"), bet "Cēsu premium" bija otrajā vietā.

No "Top 10" populārākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pirmajā pusgadā otrais bijis alkoholiskais kokteilis "Cēsu 14%", bet trešajā vietā ir alkoholiskais kokteilis "Dins".

Ceturtais populārākais dzēriens ir dzirkstošais vīns "Bosca", bet piektajā vietā ir stiprinātais vīns "Agdam".

Sestajā vietā ir alkoholiskais kokteilis "Black Balsam", bet septītajā vietā - brendijs "Bonaparte".

Astotajā vietā pirmajā pusgadā ir dzirkstošais vīns "Rīgas šampanietis", devītajā vietā - sidrs "Somersby". Desmitajā vietā ir degvīns "Arsenič".

Starp "Top 10" populārākajām alus markām gada pirmajā ceturksnī otrajā vietā bija "Miezītis" ("Cēsu alus"), trešajā - "Apinītis stiprais" ("Aldaris"), kam seko "Aldara gaišais" ("Aldaris"), "Lāčplēsis gaišais" ("Cido grupa"), "Walter" ("Cēsu alus"), "Līvu pilzenes" (SIA "Cido grupa"), "Aldaris 1865" ("Aldaris"), "Cēsu brūža" ("Cēsu alus") un "Līvu rubenis" ("Cido grupa") alus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)