Banner 980x90

Projektam no Cēsu novada nepieciešams novadnieku atbalsts

Vēl līdz pat 31. jūlija pusnaktij ikvienam interesantam labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv ietvaros ir iespēja atbalstīt 10 iedvesmojošus projektus, kuri cīnās par galveno balvu – 4000 Eur lielu atbalstu no SMScredit.lv sava mērķa realizācijai. Starp šī mēneša dalībniekiem ir arī kāds Cēsu novada pārstāvju projekts, kuram publiskajā interneta balsojuma konkursā nepieciešams novadnieku atbalsts.

Kā pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja "LabieDarbi.lv" pārstāvis, projekts pārstāv vides jomu, un tā ietvaros Vaives pagasta Līvu pamatskolas aktīvisti vēlas izveidot visiem pieejamu tūrisma punktu – Jušu taku, kas sabiedrībā aktualizēt zaļo domāšanu, mācītu cilvēkiem novērtēt tās maņas, kas viņiem dotas un parādīt to kā tās pielietot dabā.

"Jušu jeb sajūtu taka būs ļoti unikāla vieta, kas ļaus cilvēkiem uz visu lūkoties no jauna rakursa. Ļaus visu saklausīt, nogaršot, ieraudzīt un sajust, ļauj izbaudīt dabu. Mūsdienās cilvēki lielu daļu no dienas pavada virtuālajā vidē, bet mēs gribam, lai cilvēki sāk iepazīt dabu, un to ko dabā spēj paveikt katra cilvēka maņas - redze, dzirde, oža, garša un tauste. Mēs gribam ikvienam parādīt, ka daba ir ļoti svarīga un nozīmīga mūsu dzīves sastāvdaļa, kuru nevajadzētu aizmirst nevienam," stāsta projekta pieteicējs Toms Veiss.

Sīkāk ar projektu "Jušu takas pilnveidošana", kā arī citiem jūlija balsojuma konkursa dalībniekiem iespējams iepazīties šeit: www.LabieDarbi.lv.

Balsošana par projektiem ir bez maksas, un tieši balsojuma aktivitāte nosaka to, kuri projekti, iekļaujoties ikmēneša finansējuma fondā, saņems atbalstu savu ideju realizācijai. Ikviens interesents par sev tīkamāko projektu šobrīd var nobalsot divās dažādās interneta vietnēs – mājaslapā www.LabieDarbi.lv, kā arī balsošanas platformās portālā Draugiem.lv (draugiem.lv/special/labiedarbi/) un Inbox.lv (http://labiedarbi.inbox.lv).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)