Banner 980x90

Priekuļu novadā sveiks "Goda novadnieku" un "Gada cilvēku"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Priekuļu novada iedzīvotāji un organizācijas līdz 30.oktobrim aicināti pieteikt apbalvošanai ar pašvaldības apbalvojumu - "Goda novadnieks" un nominācijām "Gada cilvēks"- tos līdzcilvēkus, kas devuši īpašu ieguldījumu apkārtējo un visa novada dzīvē.

Kā pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja Priekuļu novada pašvaldībā, jau par tradīciju kļuvis, ka, sagaidot Latvijas Republikas proklamēšanas dienu 18. novembrī, valsts svētkiem veltītajā pasākumā Priekuļu novada pašvaldība pasniedz savus apbalvojumus - "Goda novadnieks" piešķir Dome par sevišķiem nopelniem Priekuļu novada labā, kas var izpausties valsts, sabiedriskajā, kultūras, izglītības, zinātnes, sporta vai saimnieciskajā darbā.

Par nopelniem uzskatāms gan atsevišķs izcils darbs, gan ilgstoša, priekšzīmīga un panākumiem bagāta darbība.

Ar nolikumu "Par Priekuļu novada pašvaldības apbalvojumiem" var iepazīties novada pašvaldības mājas lapā. 

Pieteikuma anketas var lejuplādēt novada pašvaldības mājas lapā vai saņemt Priekuļu novada domē, pagastu pārvaldēs un pagastu bibliotēkās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)