Banner 980x90

Priekuļu novadā notiks Lāčplēša dienai veltītie pasākumi

Cesis24.lv
Cesis24.lv

Trešdien, 11.novembrī, Priekuļu novadā notiks Lāčplēša dienai veltītie pasākumi, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Priekuļu novada pašvaldībā. 

Priekuļos

Plkst.15.00 Priekuļu bibliotēkā tiks demonstrēta dokumentāla filma "Ceļš". Filmas darbība risinās mūsdienās un laikā, kad tika dibināta Latvijas valsts. Vēsturisks stāsts par Latvijas karoga rašanās vēsturi, cilvēku izvēli grūtā brīdī un mīlestību pret dzimteni trijās paaudzēs. Filma uzņemta Cēsīs 2011.gadā jauniešu iniciatīvas projekta "Cēsis-Kino-Identitāte" ietvaros.

Plkst.16.00 Priekuļu iedzīvotāji aicināti savu svecīti iedegt Saules pulksteņa staros.

Liepā

Plkst.17.30 pamatskolas saime aicina piedalīties Lāčplēša dienai veltītajā Lāpu gājienā. Gājiens sākas no stāvlaukuma pie grāmatnīcas "Sprīdītis". Līdzi jāņem lāpas vai svecītes.

Veselavas pagasta "Pintuļos"

Plkst.16.00 piemiņas vakars "Ar brīvības dziesmu sirdī’’ Ievērojamā latviešu nacionālā karoga autoram Jānim Lapiņam un Lāčplēša dienai veltīts vakars. Ierašanās ar gaišu noskaņojumu sirdī un svecītēm, ko iedegt veidojot gaismas ceļu. (ceļa norādes ir pie Veselavas kapiem un uz Pleskavas šosejas pret bijušo skolu).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)