Banner 980x90

Priekuļu novadā notiks ceļojošais mākslas festivāls "Vadātājs"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Šodien Veselavas muižā Priekuļu novadā notiks ceļojošais mūzikas un mākslas festivāls "Vadātājs", aģentūru LETA informēja festivāla radošā komanda.

Pēc komandas paustā, festivālam pievienosies indīroka grupa "Sigma", kā arī laikmetīgās deju grupas "Ārā" dejotāji Jānis Gediņš un Rūdolfs Putniņš horeogrāfes Agates Bankavas veidotajā laikmetīgās dejas izrādē "Fafabulala".

Tāpat festivālā gaidāms projekts "Tamsaule", ko veido dziedātāja un dziesmu tekstu autore no Lietuvas, turklāt jaunas vēsmas "Vadātāja" programmā ienesīs etīžu teātra "Nerten" 12.sezonas izrāde un jaunieši no tautas deju kolektīva "Veselava".

Neiztrūkstošs vakara elements būs arī latviešu režisoru īsfilmas, kas debitējušas pēdējo trīs gadu laikā, ir izrādītas kino skatēs un dažas no tām saņēmušas arī atzinības un apbalvojumus.

Festivālu "Vadātājs" organizē biedrība "HI" un atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)