Banner 980x90

Priekuļu novadā nepilngadīgs jaunietis nozadzis "BMW" un vēlāk ar to avarējis

Rīga, 8.okt., LETA. Priekuļu novadā kāds iereibis nepilngadīgs jaunietis nozadzis "BMW" un vēlāk ar to avarējis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

Aizvadītajā piektdienā pēc plkst.22 nepilngadīgs jaunietis no kāda īpašuma nozaga automašīnu "BMW", automašīnā iekļūstot brīdī, kad tās īpašnieks iegāja mājā.

Vēlāk Cēsīs, nekontrolējot transportlīdzekļa vadāmību, jaunietis iebraucis gaismas stabā.

Garnadzis bija sēdies pie stūres 1,82 promiļu alkohola reibumā, kā arī bez jebkāda veida transportlīdzekļa tiesībām.

Vainīgais negadījuma vietā aizturēts un nogādāts iecirknī. Sākts kriminālprocess, kā arī noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli par automašīnas vadīšanu reibumā un avārijas situācijas izveidošanu.

Jaunieša nodarītie zaudējumi vērtējami 1500 eiro apmērā.

Kopumā aizvadītajās dienās Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā reģistrēti 29 ceļu satiksmes negadījumi. Piecos no negadījumiem ir septiņi cietušie. Noformēti 289 administratīvā pārkāpuma protokoli, no kuriem 150 bija par atļautā ātruma pārsniegšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)