Banner 980x90

Priekuļos uzsākta šautriņu mešanas jaunā sezona

Priekuļu sporta un atpūtas kompleksa "Rifs" telpās atklāta jaunā šautriņu mešanas sezona, vēsta laikraksts "Druva".

"Druva" ziņo, ka šīs sezonas pirmās Cēsu čempionāta sezonas sacensības vienuviet pulcēja 34 šautriņu mešanas meistarus no visas Vidzemes - kopā 27 vīriešus un 7 dāmas. "Cēsu šautriņu mešanas klubs 50" rīkotajās sacensībās sieviešu konkurencē uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena šoreiz Avelīna Lāce, kopvērtējumā otro atstājot Kristīni Kuzmani, bet goda trijnieku noslēdza Anžela Zariņa.

Vīru konkurencē pārliecinoši triumfēja Gatis Lancers, otro atstājot Jāni Ieviņu Sīva cīkstēšanās izvērtās par pēdējo vietu trijniekā - tajā Jānis Bačkins pieveica Jāni Muižnieku.


Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)