Banner 980x90

Priekuļos aicina palīdzēt deju kolektīvam "Tūgadiņš"

Vai šodien esi paspējis izdarīt kādu labu darbu? Ja vēl ne, tad lūk kur iespēja pati skrien pretim. Tautas deju kolektīva "Tūgadiņš" mazie dejotāji būs ļoti priecīgi, ja Tu nobalsosi par zemāk redzamo projektu, jo mazajiem dejotājiem ir ļoti nepieciešami jauni tērpi kolektīva piecu gadu jubilejas deju izrādei "Kazlēni".

Ir iespēja nobalsot 2 veidos:

1) Spiežot šeit, ievadi savu telefona nr. sagaidi bezmaksas atbildes sms ar kodu, ko varēsi ievadīt nākošajā solī un šādi atstāj savu pirmo balsi par ņiprajiem dejotājiem.

2) otro balsi vari nodot caur savu draugiem.lv profilu, spiežot šeit.

Palīdzēsim "Tūgadiņam", jo mazajiem patīk dejot un sagādāt prieku skatītājiem! Viņu visu vārdā - enerģisks, kustīgs un sirsnīgs paldies.

Šobrīd "Tūgadiņa" komanda sadarbībā ar novada bērnu pašdarbības kolektīviem un profesionāliem pieaugušiem māksliniekiem rada kolektīva piecu gadu jubilejas deju izrādes "Kazlēni" horeogrāfiju, dzeju, mūziku, video instalāciju un kostīmu skices.

Jaunais uzvedums, kura pirmizrāde notiks mūsu valsts svētkos 18. novembrī, tiks izrādīts ne tikai mazo dejotāju mājās – Priekuļos, bet arī citur Latvijā. Lai "Tūgadiņa" un uzveduma "Kazlēni" jaunie koncerttērpi tiktu izgatavoti un kalpotu kā investīcija arī nākotnē nākamajām dejotāju grupām, "Tūgadiņa" dancotājiem nepieciešams finansiāls atbalsts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)