Banner 980x90

Pretrūsas apstrāde automašīnām - SIA "Line-X Baltic"

Pretrūsas apstrāde sargā automašīnu no rūsas, dod iespēju tai ilgāk saglabāt sākotnējo izskatu, pagarina automašīnas mūžu un ir labs ieguldījums, lai samazinātu servisa izmaksas nākotnē.

Pretrūsas apstrāde

Pretrūsas apstrāde sargā automašīnu no rūsas, dod iespēju tai ilgāk saglabāt sākotnējo izskatu, pagarina automašīnas mūžu un ir labs ieguldījums, lai samazinātu servisa izmaksas nākotnē. Pretrūsas apstrāde var tikt veikta pilnvērtīgi, demontējot automašīnas detaļas un to rūpīgi nomazgājot – pēc šo darbību veikšanas tiek klāts pretrūsas pārklājums.

Pretrūsas apstrāde ar Line-X pārklājumu palīdz nodrošināt izcilu aizsardzību ar pasaulē pārbaudītiem izturīgākajiem un labākajiem uzsmidzināmajiem poliuretāna aizsargpārklājumiem, kādi pieejami tirgū. Ar Line-X poliuretāna aizsargpārklājumu apstrādāts auto noteikti izcelsies citu automašīnu vidū.

Line-X veido biezu, monolītu, hermētisku un nodilumizturīgu aizsargpārklājumu, kas spēcīgi pieķeras automašīnas  virsmai, pielāgojoties katrai tās kontūrai. Pretrūsas apstrāde palīdz aizsargāt pret mehāniskiem, triecienu radītajiem bojājumiem.

Line-X pieredzes bagātie speciālisti pāris stundu laikā profesionāli un kvalitatīvi uzklās pretrūsas aizsargpārklājumu.

Lasiet vairāk: http://www.line-x.lv/

Virsbūves pārklājums

Virsbūves pārklājums atvieglos ikdienu tiem, kas vēlas braukt pa jebkāda veida ceļiem, nebaidoties par automašīnas virsbūves bojājumiem. Virsbūves pārklājums nodrošina augstu izturību pret mehāniskiem bojājumiem, koroziju, laika apstākļiem, skābām un sārmainām substancēm.

Line-X tehnoloģija piedāvā augstas kvalitātes virsbūves pārklājumu, kas sniegs vēlamo rezultātu jebkuras virsmas aizsardzībā. Pēc vairāku desmitu gadu pētniecības, Line-X ir radījis daudzveidīgu produktu sortimentu, kas ietver tīros un hibrīda poliuretānus, alifātiskās un aromātiskās bāzes poliuretāna pārklājumus.

Jebkurš no Line-X piedāvātajiem pārklājumiem ir ķīmiski konstruēts tā, lai tas pildītu noteiktas pārklājuma funkcijas un atbilstu nepieciešamajām īpašībām. Faktori, pēc kuriem speciālisti vadās, lai pārklājums pildītu savas funkcijas un kalpotu ilgam laikam, ir cietība, stiepes izturība, pagarinājums stiepē, UV stabilitāte u.c. UV staru noturīgā virsējā kārta nodrošina to, ka automašīnas pārklājums pēc katras mazgāšanas reizes izskatīsies, kā tikko uzklāts arī pēc daudziem gadiem.

Line-X virsbūves pārklājumu izmanto transporta, lauksaimniecības, rūpniecības, militārajās un citās nozarēs. Izsmidzināmā poliuretāna hibrīda un polyurea aizsargpārklājumu ražošana ir Line-X darbības specializācija – uzņēmuma produktu sortiments atbilst augstai kvalitātei.

Lasiet vairāk: http://line-x.lv/lv/s%C4%81kums/transportam/auto-virsb%C5%ABv%C4%93m/

Antikorozijas apstrāde

Antikorozijas apstrāde ir lielisks risinājums, ja vēlies pienācīgi parūpēties par savu automašīnu, jo tā ietekmē auto kopējo stāvokli. Izmantojot antikorozijas apstrādi, ir iespējams pagarināt automašīnas kalpošanas mūžu un izvairīties no tās rūsēšanas.

Automašīnas virsbūve ir viena no dārgākajām auto detaļām, kas ikdienā ir pakļauta apkārtējās vides ietekmei. Visniecīgāko korozijas iezīmju gadījumā, ir nepieciešams meklēt risinājumu, citādāk drīz vien nelielais bojājums var izvērsties par būtisku problēmu.

Antikorozijas apstrāde Line-X rada necaurlaidīgu barjeru starp vērtīgo aprīkojumu dabas skarbākajiem elementiem, kā sālsūdeni, dažādām kodīgām vielām, augstu mitruma līmeni un krasām temperatūras izmaiņām.

Line-X piedāvā veikt antikorozijas apstrādi, nodrošinot automašīnas nepārspējamu aizsardzību un palīdzot pagarināt tās mūžu. 

Lasiet vairāk: http://line-x.lv/

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)