Banner 980x90

Pirmajā skolas dienā policija pieķērusi vairākus nepilngadīgus alkohola lietotājus

Rīga, 3.sept., LETA. Jaunā mācību gada pirmā diena aizvadīta bez būtiskiem sabiedriskās kārtības normu pārkāpumiem, tomēr noformēti vairāki administratīvā pārkāpuma protokoli nepilngadīgajiem saistībā ar alkohola lietošanu, šorīt intervijā LNT raidījumam "900 sekundes" pastāstīja Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis.

Viņš uzsvēra, ka mācību gada sākumā policija jau tradicionāli strādā pastiprināti gan skolu apkārtnē, gan uz ceļiem. Kopumā šogad mācību gads esot sācies mierīgi - būtiski pārkāpumi nav konstatēti ne jauniešu uzvedībā, ne ceļu satiksmē. Noticis viens negadījums, kurā iesaistīts gados jauns velosipēdists, taču viņš neesot guvis smagas traumas.

"Protams, valstī diemžēl ir arī vairāki protokoli, kas ir saistīti ar alkoholisko dzērienu lietošanu nepilngadīgajiem. Bet kopumā es varu teikt, ka ir ļoti droši un mierīgi pagājusi pirmā skolas diena, kā tam arī būtu jābūt," rezumēja Ķuzis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)