Banner 980x90

Pirmajā pusfinālā vadību iegūst FK "Rīga"

Triobet Florbola līgā aizvadīta pirmā pusfināla spēle 1.divīzijā un tajā FK "Rīga" viesos ar 9:8 pieveica "Pārgauju". 2.divīzijas cīņās rezultāti pārliecinoši vienas komandas labā.
Gan FK "Rīga", gan "Pārgauja" no Latvijas čempionāta izstājās jau pēc ceturtdaļfināliem, tādēļ tieši "Triobet Florbola līga" palikusi par vietu, kur iespējams tikt pie triumfa. Tas solīja bezkompromisu cīņu 120 minūšu garumā. "Pirmais puslaiks" tāds arī bijis, jo mačs Stalbē aizritēja līdzvērtīgā cīņā. Pirmajā periodā uz trim mājinieku vārtu guvumiem viesi atbildēja ar trim Alvja Dāles precīzajiem metieniem – 3:3. Pēc otrā perioda mājinieki bija vadībā ar 7:6, bet otrās trešdaļas sākumā divi vārtu guvumi perioda pašā sākumā vadībā izvirzīja jau rīdziniekus. Lai gan Ivo Balodis vēl panāca 8:8, izšķirošais vārds šajā spēlē bija Alvim Dālem, kurš guva savus ceturtos vārtus mačā, nodrošinot rīdziniekiem 9:8 uzvaru. Taču skaidrs, ka viss izšķirsies abu komandu atbildes spēlē Rīgā.
{baneris}
Pirmās spēles aizvadītas arī otrajā divīzijā un tajās viesu komandas izcīnīja visai pārliecinošas uzvaras. Tā, "Babīte" viesos ar rezultātu 14:5 (5:1, 3:4, 6:0) sagrāva "Druvu". Uzvarētājiem rezultatīvākais ar pieciem punktiem bija Mikus Freibergs, bet rezultatīvi nospēlēja arī Lauris Dinsbergs un Mārtiņš Lapsiņš.

Pie vēl pārliecinošākas uzvaras tika "Latvijas Universitāte", kas viesos ar 22:2 (5:0, 9:1, 8:1) sagrāva "307.lv/Limbaži" spēlētājus, kas uz maču nespēja sapulcināt visus labākos spēlētājus. Studentiem deviņus rezultativitātes punktus savāca Lauris Vidzis, bet Kristapam Jēkabsonam trīs vārti un piecas rezultatīvas piespēles.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)