Banner 980x90

Pie tirdzniecības centra "Valleta" veidos apavu piramīdu

Trešdien, 24. februārī no pulksten 12:00 līdz 13:00 pie tirdzniecības centra "Valleta" galvenās ieejas notiks veikala NS King akcijas noslēgums, kuras mērķis bija savākt apavus, kurus cilvēki vairs nenēsā, un ziedot tos Latvijas Sarkanajam Krustam.
Akcijas "NS King pērk Jūsu vecos apavus" viens no noslēguma pasākumiem norisināsies šo trešdien pie TC "Valleta". Pasākuma laikā ikviens klātesošais varēs vērot ziedoto apavu piramīdas tapšanu, kā arī piedalīties dažādos konkursos.

Veikalu NS King mārketinga vadītāja Marita Kivleniece: "Akcijas laikā atsaucība no klientu puses bija milzīga. Šobrīd esam savākuši 13 lielos maisus ar apaviem, kuri tiks izmantoti piramīdas būvniecībā, bet vēlāk nodoti organizācijai Latvijas Sarkanais Krusts. Redzot lielo atsauksmi no pircēju puses un apavu daudzumu noliktavā, izlēmām šo kampaņu ievirzīt vēl interesantākā gultnē - izveidot apavu piramīdu, kura apskatei būtu pieejama visiem interesentiem."
{baneris}
Pasākuma laikā klātesošajiem būs iespēja piedalīties dažādos konkursos, uzminēt piramīdas augstumu un laimēt balvas no veikala NS King. Par jautru atmosfēru rūpēsies grupas "Pekšņi" vadītājs Sandis Miltovičs jeb Bazis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)