Banner 980x90

Pērn par 38% saruka "Amerikas Baltijas tehnoloģiju korporācijas" peļņa

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Pagājušajā gadā par 38% saruka medicīnisko tehnoloģiju tirgotājas un servisa nodrošinātājas SIA "Amerikas Baltijas tehnoloģiju korporācija" peļņa, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, uzņēmums nopelnīja 650 497 eiro, bet 2014.gadā - 1,05 miljonus eiro. Par 13% samazinājās uzņēmums apgrozījums, sasniedzot 5,44 miljonus eiro, bet 2014.gadā uzņēmums apgrozīja 6,28 miljonus eiro.

Vadības ziņojumā teikts, ka pagājušais gads vērtējams kā stabils, neskatoties uz apgrozījuma samazinājumu un ievērojamo peļņas kritumu. Finanšu rādītāji pērn saistīti ar nestabilitāti veselības aprūpes nozares finansēšanā un ar problēmām slimnīcu naudas plūsmās.

Uzņēmuma plāno saglabāt savas pozīcijas medicīnas tehnoloģiju tirgū, norādīts vadības ziņojumā.

SIA "Amerikas Baltijas tehnoloģiju korporācija" dibināta 1998.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 1 422 870 eiro. "Amerikas Baltijas tehnoloģiju korporācijas" īpašnieki ir Rinalds Krūklis - 80% un Sigita Upeniece - 20%.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)