Banner 980x90

Pediatrei Mārai Bricei pagodinājuma raksts par darba mūža ieguldījumu

Nodibinājuma "Centrs Dardedze" rīkotajā 5.Starptautiskajā konferencē vardarbības pret bērnu novēršanā "Kopienas līdzdalība bērna un ģimenes labklājības stiprināšanā" 27.novembrī tika godināti profesionāļi, kas veikuši lielu ieguldījumu vardarbības novēršanā.

Cēsu klīnika priecājas un ir lepna, ka pagodinājuma rakstu "Par darba mūža ieguldījumu vardarbības pret bērnu jomā" saņēma SIA "Cēsu klīnika" pediatre Māra Brice, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Brice absolvējusi Rīgas Medicīnas institūtu 1973.gadā pediatrijas specialitātē un jau tolaik bijusi pārliecināta par savu aicinājumu strādāt par bērnu ārsti. Uzsākot darba gaitas, strādājusi par iecirkņa pediatri, vēlāk par Cēsu rajona slimnīcas infekciju nodaļas pediatri un Cēsu slimnīcas bērnu nodaļas vadītāju.

Pašlaik Brice ir Cēsu klīnikas bērnu slimību nodaļas ar dienas stacionāru dežūrpediatre.

Brice ir orientēta uz attīstību un jauninājumiem. Darbā akurāta, uz viņas veikumu var paļauties pilnībā, nodrošina nodaļas un komandas darbu. Savā darbā Brice vienmēr ir sekojusi mazo pacientu situācijai gan ģimenēs, gan pirmskolās un skolās, aktīvi reaģējusi uz fizisko un morālo vardarbību, ziņojot par to bāriņtiesām vai policijai.

Ārpus klīnikas iesaistās bērnu veselības veicināšanas pasākumos Cēsu novadā, akcentējot pareizas ēšanas, fiziskās slodzes un sporta aktivitāšu nepieciešamību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)