Banner 980x90

Pēc gada pārtraukuma Cēsu pils parkā atgriezīsies festivāls "Fono Cēsis"

Valmiera, 7.jūn., LETA. 21.jūlijā un 22.jūlijā Cēsu pils parkā pēc viena gada pārtraukuma atgriezīsies brīvdabas mūzikas festivāls "Fono Cēsis", kurā uzstāsies igauņu apvienība "Ewert and the Two Dragons", aģentūru LETA informēja festivāla pārstāvis.

Sagaidāms, ka "Fono Cēsis" 21.jūlijā sāks skanēt plkst.19, pulcējot tādas grupas kā "Doni Tondo", "Indygo", "Bandmaster" un "Franco Franco". Pēc koncerta līdz četriem rītā galveno skatuvi pārņems dīdžejs Toms Grēviņš.

Organizatori vērš uzmanību, ka pirmās dienas programmā ir gaidāmi papildinājumi, norādot, ka abu dienu garumā uzstāsies vismaz 16 grupas.

Pasākuma programmas direktors Marts Sildniks apstiprina, ka festivāls šogad atgriežas Cēsu pils parkā. "Līdz šim "Fono Cēsis" rīkošanai esam izmēģinājuši trīs lokācijas vietas, taču jāsaka, ka pilsētas parks noteikti glabā visas labākās Cēsu īpašības un tēlu, tāpēc būsim priecīgi skatuvi atkal novietot vēsturisko drupu pakājē gluži kā 2015.gadā."

Arī šogad "Fono Cēsis", sadarbojoties ar Cēsu Kultūras un Tūrisma centru, būs bezmaksas festivāls.

Festivāls norisināsies ceturto gadu, turpinot kādreizējā mūzikas un sporta festivāla "Fonofest" tradīciju. Starp iepriekšējo gadu zināmākajiem festivāla māksliniekiem ierindojas tādas pašmāju apvienības kā "Pērkons" un "Skyforger", gan arī britu folkroka zvaigzne Frenks Tērners.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)