Banner 980x90

Pārsteigums nenotiek, FK "Pārgauja" tiek pusfinālā

Stalbes "Pārgauja" komanda kļuvusi par trešo Triobet Florbola līgas 1.divīzijas pusfinālisti, jo ceturtdaļfināla otrajā spēlē ar 10:5 tika uzvarēts "Ķekavas novads", kas divu spēļu summā ļāva triumfēt ar 16:11.
Abu komandu pirmajā spēlē Ķekavā vēl neilgi pirms mača beigām laukuma saimnieki atradās vadībā ar rezultātu 6:4, taču viesi prata panākt izlīdzinājumu 6:6. Uz otro maču "Ķekavas novads" komandas rindas papildināja Dailis Skudrītis, kurš tādējādi aizņēma pēdējo brīvo vietu komandas pieteikumā. Aizsteidzoties notikumiem pa priekšu, jāsaka, ka tieši florbola veterāns bija savas komandas līderis šajā mačā. Taču ar to panākumam bija par maz, lai gan pirmajā trešdaļā viesi vispirms panāca 2:0 vadību, bet otrā perioda sākumā Matīss Ziemelis guva arī trešos vārtus viesiem. Cīņas likteni gan izšķīra otrās trešdaļas pirmā puse, kuras laikā "Pārgauja" paspēja pārsvaru palielināt līdz 7:3, bet atpūtā doties pie 8:4 savā labā. Lai "Ķekavas novads" tiktu pusfinālā, pēdējā trešdaļā viņiem bija jāatspēlē četru vārtu deficīts. Tas nenotika un "Pārgauja" varēja līksmot par to, ka otro reizi šosezon izslēgšanas spēļu turnīrā tikuši galā ar Ķekavas komandu. Atgādināsim, ka arī Latvijas čempionātā "Pārgauja" astotdaļfinālā pieveica "Ķekavu".
{baneris}
Uzvarētāju rindās 3+2 Rolandam Jānelsiņam, 2+3 Ivo Balodim, bet Laurim Ābolam 2+2. "Kekavas novads" komandā Dailim Skudrītim 1+2.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)