Banner 980x90

Pārgaujas pašvaldība izsludinājusi iepirkumu tautas tērpu un apavu iegādei 

Pārgaujas novada pašvaldība izsludinājusi iepirkumu tautas tērpu un apavu iegādei Pārgaujas novada Straupes pagasta deju kolektīviem un Raiskuma pagasta jauktajam korim, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Iepirkums ir sadalīts četrās daļās - tautas tērpu iegāde Pārgaujas novada Straupes pagasta deju kolektīvam "Munsturis", vidējās paaudzes deju kolektīvam "Straupe" un deju kolektīvam "Idumeja", tautisko deju apavu iegāde deju kolektīvam "Munsturis", vidējās paaudzes deju kolektīvam "Straupe" un deju kolektīvam "Idumeja", tautas tērpu iegāde Pārgaujas novada Raiskuma pagasta jauktajam korim un tautas tērpu kurpju iegāde jauktajam korim.

Pretendents var iesniegt piedāvājumu par vienu vai vairākām iepirkuma priekšmeta daļām, ievērojot iepirkuma nolikumā noteiktās prasības. Taču pretendents nevar iesniegt piedāvājuma variantus.

Projekta līgumcena paredzēta līdz 42 000 eiro. Piedāvājumus iespējams iesniegt līdz 16.maija plkst.11.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)