Banner 980x90

Pārgaujas novadā iesniegts vēl viens deputātu kandidātu saraksts

Valmiera, 3.maijs, LETA. Pārgaujas novadā savu sarakstu iesniegusi apvienība "Domubiedri", kuras līderis ir esošais domes deputāts Alfs Lapsiņš.

Lapsiņš aģentūrai LETA arī pavēstīja, ka aiz viņa kā otrais numurs kandidē vēl viens domes deputāts Juris Baltgalvis, bet 12 kandidātu garajā saraktā apvienojušies vietējie nozaru profesionāļi un saraksta galvenais mērķis ir "piedāvāt alternatīvu" valdošajai varai Pārgaujas novadā.

Pārgaujas novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs aģentūrai LETA Ilgonis Vimba pieļāva, ka vairāk neviens saraksts arī netiks iesniegts.

2013.gada pašvaldību vēlēšanās Lapsiņu kā vienīgo ievēlēja no "Novada balss" saraksta, bet Baltgalvis domē iekļuva no "Neatkarīgo kandidātu" apvienības.

Jau ziņots, ka Pārgaujas novadā līdz 24.aprīlim bija iesniegts tikai viens kandidātu saraksts no pašreiz valdošā spēka "Vienoti novadam", kā dēļ iesniegšanas termiņš tika pagarināts līdz 4.maijam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)