Banner 980x90

Par runas meistara titulu "Ghetto brīvrunu batlā" cīnīsies astoņi reperi

Trešdien, 17.jūlijā plkst.20.00 Grīziņkalna skeitparkā "Ghetto Games" ietvaros jau trešo gadu pēc kārtas notiks "Ghetto brīvrunu batls", kurā par labākā runas meistara titulu un 100 latu vērtu balvu sacentīsies astoņi reperi. Dalībniekus vērtēs nopietna žūrija, kuras rindās būs arī mūziķis Ozols (Ģirts Rozentāls).

Šajā konkursā dalībniekiem vairākās kārtās vienas minūtes ietvaros būs jāpārliecina žūrija un klātesošie par savu runas māku gan improvizējot, gan sacerot ritmisku rečitatīvu ar atskaņām par pasākuma vadītāju doto tēmu.

Dalībnieku vidū šogad ir "Ghetto brīvrunu batla" iepriekšējo gadu uzvarētāji – Raivo Spoks un Edžons, kā arī Reiss, K3firs, Lauris Krauklis, Big M, Dēmons un Stobrs.

Hiphopa runas meistaru sniegumu vērtēs Ozols, Domino (Rolands Sīpols), kā arī DJ Aspirīns (Kaspars Dziļums).

Dalībnieki izlozes kārtībā tiks sadalīti pāros, lai cīnītos pēc "play-off principa" - no katra pāra veiksmīgākais runātājs tiks nākamajā kārtā, līdz finālā tiks noskaidrots konkursa uzvarētājs. Ja kāds no konkursa dalībniekiem cīņas karstumā izteiksies aizskaroši par pārējiem dalībniekiem, žūrijai un pasākuma vadītājiem būs tiesības šo dalībnieku no tālākās cīņas par balvu diskvalificēt.

"Ghetto Games" organizē: "Ghetto Family"

"Ghetto Games" sezonas galvenie partneri: "Rīgas Brīvostas pārvalde", "Latvijas Universitāte", basketbola klubs "VEF Rīga".

"Ghetto Games" atbalsta: Latvijas Tautas Sporta asociācija, "adidas", "Sport2000", "Mārtiņa Beķereja", "Red Bull", "Druvas saldējums", "Būvniecības ABC", tipogrāfija "McĀbols", "Papyrus", "Garnier", "Sporta Punkts", "Veselības Fabrika", "Plunkšķis", "RE Autoclub", Rīgas dome, Ventspils Sporta pārvalde un olimpiskais centrs "Ventspils", Jēkabpils pilsētas pašvaldība, Jēkabpils Jauniešu dome, Alūksnes novada dome, Ķekavas novada pašvaldība, Dobeles novada dome, Siguldas novada dome, Saulkrastu novada dome, Valmieras pilsētas dome, Salaspils novada dome, Rēzeknes novada dome, Jūrmalas novada dome, Preiļu novada dome, Talsu novada dome, olimpiskais centrs "Limbaži", TC "Liiba", TC "Oga", Latvijas Florbola savienība, pilsētu portāls www.pilseta24.lv.

Informatīvi atbalsta: LTV7, Draugiem.lv, TVNet, Spin FM, Sportacentrs.com, Vesti Segodna, Subbota, JCDecaux, žurnāls "Sports", "Dzīvsudrabs"

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)