Banner 980x90

"Par labu Latviju" sola sporta skolu saglabāšanu

Šodien politiskā apvienība "Par labu Latviju" parakstīja saprašanās memorandu ar Latvijas Vingrošanas federāciju, apsolot iestāties par sporta skolu saglabāšanu un nepieciešamības gadījumā reorganizāciju, aģentūru LETA informēja PLL preses sekretārs Edgars Vaikulis.
Atēnu olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējs vingrotājs Jevgeņijs Saproņenko 10.Saeimas vēlēšanās ar astoto numuru startē PLL sarakstā Rīgas vēlēšanu apgabalā. Apvienības vārdā memorandu parakstīja tās līderis Ainārs Šlesers.

Vienošanās paredz, ka politiskā apvienība PLL iestāsies par jaunu sporta objektu celtniecību un esošo objektu renovācija un modernizācija, rīku un sporta aprīkojuma iegādi, lai pilnveidotu sporta infrastruktūru un nodrošinātu pilnvērtīgus treniņus.

Saskaņā ar memorandu apvienība PLL veicinās skolu programmu papildināšanu ar vispārattīstošo vingrošanu un atbilstoša sporta aprīkojuma nodrošināšanu, kā arī rosinās diskusiju par vispārattīstošas vingrošanas nodarbībām pirmsskolas izglītības iestādēs Rīgā un citviet Latvijā ar nosacījumu, ka aprīkojumu un programmu nodrošinās Latvijas Vingrošanas federācija, kuras viceprezidents ir PLL deputāta kandidāts Saproņenko.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)