Banner 980x90

"Par labu Latviju" sola atbalstīt blondīnes

Politiskā apvienība "Par labu Latviju" šodien parakstīja saprašanās memorandu ar Latvijas Blondīņu asociāciju, solot nodrošināt, ka Rīga un citas pašvaldības atbalsta tūrisma produktus un projektus, kas sevi ir pierādījuši vismaz divu gadu periodā, veicina tūrisma pieaugumu un Latvijas atpazīstamību pasaulē, aģentūru LETA informēja PLL birojā.
Pie tādiem pasākumiem, pēc PLL domām, pieder arī blondīņu festivāls Rīgā.

Vienošanos apvienības PLL vārdā parakstīja Māris Riekstiņš un Mārtiņš Zemītis, savukārt Latvijas Blondīņu asociācijas vārdā memorandu parakstīja biedrības priekšsēdētāja Marika Ģederte.

Abas organizācijas arī uzsver, ka nepieciešams mazināt birokrātiskos šķēršļus, kas traucē dažādu tūrisma produktu radīšanā. Tāpat organizācijas aicinās pašvaldības īpaši atbalstīt veiksmīgākos pilsētas tūrisma projektus. Parakstot memorandu, PLL arī pauž atbalstu Latvijas Blondīņu asociācijas īstenotajam blondīņu festivālam un citiem projektiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)