Banner 980x90

Par "Cēsu kausa 2011" ieguvējiem šautriņu mešanā kļūst Arunas Čiplys un Biruta Skvirecka (galerija)

Sestdien, 21. maijā Cēsīs pulcējās Baltijas spēcīgākie šautriņu metēji, lai cīnītos par "Cēsu kausu 2011" .

Turnīrs iekļauts Latvijas un Baltijas reitinga sacensību kalendārā, tāpēc dalībnikiem bija iespēja cīnīties arī par vērtīgiem reitinga punktiem. 

Kopumā turnīra dalībnieku skaits, salīdzinoši ar iepriekšējo gadu, bija krietni audzis, sacensībās piedalījās 62 kungi un 20 dāmas no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Sākotnēji spēles notika apakšgrupās , pēc tam grupu zaudētāji turpināja cīņas gandarījuma turnīrā, bet 32 sekmīgākie izslēgšanas spēlēs.

Kungu konkurencē, visas dienas garumā demonstrējot stabilu spēli, par Cēsu kausa ieguvēju kļuva Baltijas reitinga līderis Arunas Čiplys ( Lietuva), kurš finālā ar 5:2 pārspēja Aigaru Strēli no Priekules.  Trešā vieta Madaram Razmam ( Priekule) un Vilmar Juro ( Igaunija) .

No Cēsu kluba pārstāvjiem vistālāk tika Ilgvars Lācis un Imants Nikolajevs, kuri ieņema dalīto 5. vietu.

Dāmu konkurencē par uzvarētāju kļuva Biruta Skvirecka, kura finālā pārspēja Cēsu darts kluba spēlētāju Avelīnu Lāci. Dalīta trešā vieta rīdziniecēm Ievai Brikmanei - Buklovskai un Natālijai Deksnei.

Papildspēlē "Summa 10 sērijas"  vislabākais rezultāts Madaram Razmam 845 p.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)