Banner 980x90

Par Cēsu 2.pamatskolas direktori vienbalsīgi apstiprina Iju Brammani

Publicitātes foto/ Foto: Cesis.lv
Publicitātes foto/ Foto: Cesis.lv
Ceturtdien, 25.augustā, Cēsu novada domes deputāti ārkārtas sēdē vienbalsīgi atbalstīja Ijas Brammanes apstiprināšanu Cēsu 2.pamatskolas direktores amatā, pilsētas informācijasportāls Cesis24.lv uzzināja cēsu novada pašvaldībā.   

Kā ziņoja Cēsu novada pašvaldības iestāžu vadītāju un izpilddirektora vērtēšanas komisija, vakancei, kas radās pēc tam, kad līdzšinējais pamatskolas direktors Ojārs Bicāns vasaras vidū pauda vēlēšanos amatu atstāt, bija pieteikušies desmit pretendenti no visas Vidzemes – Cēsu novada, Gulbenes, Alūksnes, Valmieras, Dzērbenes, Rīgas.

Kā galvenie vērtēšanas kritēriji izvirzīti pedagoģiskā izglītība un vadītāja prasmes. Tāpat kandidātiem bijis jāpierāda prasmes dažādu procesu vadīšanā.

Ija Brammane izvēlēta kā visatbilstošākā kandidāte, pateicoties viņas pieredzei, piecus gadus vadot Rāmuļu pamatskolu.

"Cēsu 2.pamatskolu redzu kā skolu, kas virzās uz izcilību, tajā strādā izcili pedagogi, un bērni tajā attīsta savas spējas," vīziju skolas nākotnei ieskicēja Brammane.

Cēsu novada domes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs akcentēja Brammanes pieredzi projektu, arī starptautisku, realizēšanā, tāpat viņš slavēja direktores patstāvīgo darba organizāciju Rāmuļu pamatskolā, kā arī iepriekšējo sadarbību ar Ojāru Bicānu, kurš turpina darbu 2.pamatskolā kā direktora vietnieks saimnieciskajā darbā. Šo spējīgo profesionāļu kopdarbs skolai noteikti nākšot par labu.

Cēsu novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētājs Tālis Jaunzemis norādīja, ka Rāmuļu pamatskolas direktore bijusi galvastiesu pārāka par citiem kandidātiem savā pieredzē. Pēc Jaunzemja teiktā, ar pretendentiem izvērsto pārrunu laikā Brammane paudusi apņemšanos saglabāt visu to pozitīvo, ko skola sasniegusi, un nest arī savu artavu tās tālākai attīstībai.

Pēc vienbalsīgās apstiprināšanas deputāti sveica Brammani ar aplausiem un ziediem.

Lēmums par skolas direktores apstiprināšanu stāsies spēkā pēc saskaņošanas Izglītības un zinātnes ministrijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)