Banner 980x90

Otrdien valsts centrālajā un austrumu daļā ilgstoši līs

Rīga, 17.apr., LETA. Otrdienas priekšpusdienā lietus mitēsies Kurzemē, vakarā - austrumu novados, prognozē sinoptiķi.

Nokrišņu daudzums vietām valsts centrālajā un austrumu daļā sasniegs 15 milimetru, kas atbilst stipram lietum. Daudzviet būs arī dūmaka.

Pūtīs mērens ziemeļrietumu vējš, dienas pirmajā pusē Latgalē saglabāsies lēns mainīga virziena vējš.

Gaisa temperatūra +5..+15 grādu. Vēsākais laiks saglabāsies piekrastē, siltākais laiks būs pirms lietus Latgalē un pēcpusdienā Kurzemes vidienē, uzspīdot saulei.

Rīgā gaidāms ilgstošs lietus un dūmaka, iespējams stiprs lietus. Lietavas beigsies pēcpusdienā. Pūšot mērenam ziemeļrietumu vējam, gaisa temperatūra būs tikai +5..+7 grādi.

Laikapstākļus nosaka neliels ciklons, no rietumiem tuvojas anticiklons. Atmosfēras spiediens 759-762 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)