Banner 980x90

Organizē glezniecības plenēru Raunā

Jau otro gadu sadarbība ar Valmieras Kultūras un mākslas fondu un Galeriju Laipa tiks organizēts glezniecības plenērs Raunā, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Raunas novada pašvaldībā.

Plenēra ietvaros 19.augustā ikvienu raunēnieti - lielu vai mazu - aicinās uzdrīkstēties un piedalīties glezniecības meisterklasē. Meistarklase notiks divās grupās un vietu skaits ir ierobežots, tādēļ nekautrējies būt īpaši laicīgs un piesakies jau tagad pa tālr. 26590507  (Linda) līdz 24.jūlijam.

Meistarklase notiks bez maksas un visus nepieciešamos materiālus nodrošinās organizatori.

Savukārt, 20.augustā plenēram aicina pievienoties Raunas māksliniekus, lai kopīgā, vienas dienas plenērā iemūžinātu Raunas Staburagu. Dabas miers, tonalitāte, dzīvība un gleznieciskā identitāte kalpos par kopīgu vadmotīvu vienas dienas radošajam plenēram un pieredzes apmaiņai māklinieku vidū.

"Vakaru noslēgsim ar dienā tapušo darbu izstādi, pikniku māksliniekiem ar raunēniešiem un brīvdabas mūziku," ziņo organizatori.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)