Banner 980x90

Oficiāli atklāta "Virši-A" DUS "Cēsis Saulrīti"

Ceturtdien, 23.jūlijā, pašmāju degvielas tirgotājs "Virši-A", klātesot Cēsu pašvaldības pārstāvjiem, uzņēmuma vadībai, klientiem un partneriem, oficiāli atklājis savu 55.degvielas uzpildes staciju, kas atrodas Cēsīs - DUS "Cēsis Saulrīti".

Kā pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja uzņēmumā, jaunais DUS atrodas Vaives pagastā, Cēsu novadā, "Piebalgas 99A", un kopskaitā šī ir trešā "Virši-A" degvielas uzpildes stacija Cēsīs. Kā savā uzrunā norādīja uzņēmuma izpilddirektors Jānis Priedītis, "Virši-A" savas darbības divdesmit gados vienmēr ir uzsvēruši piederību Latvijai, atzīstot, ka tieši Cēsu pilsētā šīs "Virši-A" zīmola vērtības labi iekļaujas.

Turpina J.Priedītis: "Cēsu pilsēta ir attīstījusies par ievērojamu Vidzemes centru, kas atbalsta vietējos. Šeit satiekas radošums, inovācijas un bizness. Tā kā ekonomiskā aktivitāte ir būtiska katras pilsētas sastāvdaļa, man ir prieks, ka uzņēmēji Cēsīs ir gaidīti un esmu gandarīts, ka arī "Virši-A" var dot savu artavu pilsētas ekonomikai. DUS "Cēsis Saulrīti" atvēršana pilsētā ir radījusi sešas jaunas darba vietas."

Tikmēr Cēsu novada domes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs uzsvēra, ka "Virši-A", atverot trešo DUS Cēsīs, ir kļuvis par lielāko degvielas uzpildes staciju Cēsīs. "Svarīgs, manuprāt, ir arī fakts, ka "Virši-A" zīmols ir retais uzņēmējs, kas ir ar Latvijas kapitālu, un tā ir vērtība, par ko ir jāpriecājas. Tāpat atzinīgi vērtējama uzņēmuma sociālā atbildība, strādājot ar pašvaldību un pašvaldības uzņēmējiem, un ieguldot mūsu sportistos, kultūrā, vidē. Novēlu, lai šī nav pēdējā "Virši-A" stacija Cēsīs," piebilda J.Rozenbergs.

Savukārt "Virši-A" valdes loceklis Andris Priedītis DUS atklāšanas laikā uzsvēra kopējo uzņēmuma attīstību. A.Priedītis: "Viens no "Virši-A" stratēģiskajiem mērķiem ir paplašināt savu darbību visā Latvijā, tai skaitā Vidzemes reģionā, kur vēsturiski atrodamies visilgāk. Tas veiksmīgi tiek īstenots gan modernizējot esošās DUS, gan atverot jaunas stacijas. Šodien, atverot tīkla jau 55. staciju, man ir īpašs gandarījums par to, ka pašmāju tirgotāji turpina strādāt vietējā tirgū."

DUS "Cēsis Saulrīti" klientiem ir atvērts jau kopš maija, bet lielāki atvēršanas svētki tiek atzīmēti šonedēļ - Cēsu pilsētas svētku nedēļas ietvaros. Arī šī "Virši-A" DUS ir modernizēta atbilstoši uzņēmuma koncepcijai. Tajā izveidots jauns un moderns veikals, uzstādīti jaunās paaudzes degvielas sūkņi, labiekārtota apkārtējā teritorija, kā arī izveidota āra atpūtas zona ar galdiņiem un krēsliem.

Jaunās DUS atklāšanas svētki aizsāk arī Cēsu pilsētas svētku īpašo piedāvājumu, nodrošinot degvielas atlaidi un atlaides veikalos, kas turpināsies visu nedēļas nogali visās "Virši-A" degvielas uzpildes stacijās Cēsīs (DUS "Cēsis", DUS "Žagarkalns", DUS "Cēsis Saulrīti").

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)