Banner 980x90

Notiks starptautiskās mediju nometnes "Young Media Sharks" preses konference

Starptautiskās mediju nometnes "Young Media Sharks" preses konference norisināsies piektdien, 16.augustā, plkst.12.00 konferenču zālē Čarlstons, Rīgā, Blaumaņa ielā 38/40, pilsētas informācijas portālu tīklam Pilseta24.lv pavēstīja Young Media Sharks pārstāvis Ansis Egle.

Viņš informē, ka no pirmdienas, 19.augusta, līdz svētdienai, 25.augustam, Latvijā, Kuldīgas novada Pelču speciālajā internātpamatskolā norisināsies pirmā starptautiskā mediju nometne "Young Media Sharks", kas pulcēs jauniešus no visas Latvijas un labākos dažādu nozaru profesionāļus no Latvijas un ārzemēm.

Young Media Sharks nometni organizē jauniešu biedrība AVANTIS sadarbībā ar ASV vēstniecību, lielāko Latvijas portālu tīklu Pilseta24.lv. Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministriju, Kuldīgas novada pašvaldību un Rīgas Stradiņa universitāti.

Pateicoties Sabiedrības integrācijas fonda NVO kapacitātes programmai, AVANTIS ir iespēja nodrošināt Young Media Sharks ilgtermiņa attīstību, kas veicinās jauniešu bezdarba mazināšanu Latvijas reģionos.

Lai iepazīstinātu ar "Young Media Sharks" nometnes ideju un nākotnes mērķiem, 2013.gada 16.augustā mediju pārstāvji aicināti uz preses konferenci plkst.12.00 konferenču zālē Čarlstons, Rīgā, Blaumaņa ielā 38/40.

Preses konferencē piedalīsies un uz jautājumiem atbildēs Arizonas Universitātes Valtera Kronkaita Masu komunikācijas skolas pasniedzējs, Emmy televīzijas balvas ieguvējs Džims Džeikobijs (Jim Jacoby – http://cronkite.asu.edu/faculty/jacobybio.php), Young Media Sharks pārstāvji Ilona Bičevka un Ansis Egle, ASV vēstniecības Preses un kultūras atašejs Ketrīna Džailza - Diaza, uzņēmuma "Latvijas Tālrunis" valdes priekšsēdētājs Aigars Lazdāns. Pēc preses konferences Jim Jacoby dalīsies savā pieredzē, veidojot ziņas, kuras guvušas ievērību ASV un saņēmušas nacionāla mēroga atzinību.

No Latvijas nometnē piedalīsies organizāciju psihologs Uldis Pāvuls, reklāmas meistars Gatis Mūrnieks, TechHubRīga dibinātājs Ernests Štāls, filoloģijas zinātņu doktors Guntis Pakalns, Rīgas Stradiņa universitātes Komunikācijas katedras vadītāja, sociālo zinātņu doktore Anda Rožukalne, Baltijas pētnieciskās žurnālistikas centra re:Baltica vadītāja Inga Spriņģe un citi izcili savas jomas profesionāļi.

Plānots, ka nometnē piedalīsies 50 vidusskolēnu no visas Latvijas. Dalība nometnē ir bez maksas. 

Nometnes laikā medijiem tiks piedāvāta iespēja apmeklēt nometni ar īpašu bezmaksas autobusu no Rīgas. Par šo iespēju informēs preses konferences laikā atsevišķi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)