Banner 980x90

Notiks koncerts "Sadziedam Cēsīs"

Sestdien, 1.martā, plkst.16.30 Cēsu 2.pamatskolā notiks LNT piecgades šova "Dziedošās ģimenes" koncerts "Sadziedam Cēsīs", pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Koncertā muzicēs Aizgaļu ģimenes no Cēsīm, Baumaņu ģimene no Aizkraukles un Ņikonovu ģimene no Laucienas, savukārt muzikālo noformējumu nodrošinās šova pavadošais kolektīvs "MC Orķestris".

Koncertu vadīs Gundega Skudriņa un Gunita Bārda.

Vēl pavisam nesen visi kopā turējām īkšķus, jutām līdzi un balsojām, atbalstot Aizgaļu ģimeni sacensībā par dziedošākās ģimenes titulu LNT "Dziedošās ģimenes" 5.sezonas raidījumā. Lai gan televīzijas ekrānos vērojām spraigu sacensību garu ģimeņu starpā, aizkulisēs ģimenes viena otru atbalstīja, juta līdzi un vēlēja veiksmi. Arī pēc šova noslēguma ģimenes sazinās, turpina draudzēties un kopā koncertēt.

Kā tad viss sākās? Aizgaļu ģimenes jaunākā atvase Una uzstāja un pārliecināja vecākus, ka iespēju kopā uzstāties nedrīkst laist garām, ir jāpiedalās. Jau no atlases brīža cēsniekus pavadīja liela līdzjutēju mīlestība, veiksme un citu dziedošo ģimeņu atbalsts.

Aizgaļu ģimene augstu vērtē cēsnieku atbalstu un uzticību visa šova laikā. Lai vēl reizi priecātu savus atbalstītājus, Aizgaļu ģimene, ne vien rādīs savus priekšnesumus, bet uz Cēsīm ciemos aicinājusi šova piecgades skanīgākās ģimenes. Koncerta apmeklētājiem būs iespēja klātienē redzēt Aizgaļu ģimenes, Baumaņu ģimenes un Ņikanovu ģimenes spilgtākos priekšnesumus.

Biļešu cenas - 5.00 € līdz 7.00 €
* Drauga kartes īpašniekiem īpašas cenas.
Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas tūrisma informācijas centrā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)